En utrolig bra bok, men skuffende slutt synes jeg.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Enig, akkurat som om at forfatteren tenkte; nei nå gidder jeg ikke mer, jeg gjør meg ferdig med boka- raskt.!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Litt enig i dette. Denne boka må vel være Karin Fossums svakeste bok, etter min mening.
Ellers syns jeg hun har veldig mye bra å komme med i bøkene sine.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja hun er en god menneskekjenner, og får virkelig tak på det dypeste i ett menneskets sinn. Jeg har likt alle hennes bøker og også de filmatiserte, men denne ble nok desverre noget anderledes. Men vi venter på neste bok, trofaste lesere som vi er.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, helt klart.
Skulle ønske hun kunne komme med flere bøker i stilen til "De gales hus" og "Djevelen holder lyset" for eksempel, eller som "Den som frykter ulven". Disse er blant hennes beste etter min mening. "Elskede Poona" og "Jonas Eckel" er også blant hennes beste, syns jeg. I disse bøkene kommer vi under huden på menneskene hun skriver om. Jeg liker også den godmodige, kloke etterforskeren Konrad Sejer.

Jeg skulle mer enn gjerne tatt imot flere bøker i året fra Karin Fossum. Men det er vel grenser for hva man kan forvente fra en forfatter, så det er vel bare å smøre seg med tålmodighet helt til neste bok kommer...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ah, Elskede Poona, den ensete norske krimmen jeg har likt utenom Jan Mehulums bøker. Rett og slett fordi den tok så alvorlig de mennesklige aspektene i historien.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

FindusHanne Kvernmo RyeBjørg Marit TinholtgretemorAvaStig TKnut SimonsenPiippokattaTove Obrestad WøienIngeborg GKjerstiEllen E. MartolIngvild SritaolineHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina Solås