Jeg er i gang med samme utgave som deg. Enig - fornøyelig! Men har ikke kommet like langt som deg, så hysj om Amerika :-)

Deler ditt hjertesukk fullt ut. Har virkelig vært en jobb å få tak i Dickens bøker, og det midt i Dickensåret. "Mistet" Barnaby Rudge pga av dette.

Et lite hjertesukk til, jeg har lagt inn et sitat (2 dager siden), men av en eller annen grunn kommer det ikke opp når jeg trykker på lenken til Chuzzlewit-sitater i Kjells første innlegg i tråden. Kjell eller andre - vet du/dere hvorfor? (synes det var et godt sitat :-))

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Nå har jeg også lagt bøkene klar. Jeg var heldig og fikk kjøpt de på nettet for en stund siden.
Det skal bli greit å lese Dickens igjen, etter en velfortjent pause.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Brukte sitatet som Ingunn hadde lagt inn på sida som viser den utgåva som ho tydelegvis har. Andre sitat har eg ikkje sett, men eg har altså vore bortreist. Du får prøve på ny på ein eller annan måte!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ingunns bok må hun ha lagt til selv, fordi ved søking kommer den ikke opp.
Ved bruk av søkeord: Martin Chuzzlewit - kommer eksemplaret med 18 eiere opp først (inkl. Lillevi).

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det stemmer at jeg har lagt til denne selv, da jeg ikke fant noen 1969 utgaver.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Geir SundetEmil ChristiansenLars Johann MiljeMaikenHeidiElin FjellheimAnn-ElinReidun SvensliAneHarald KAmanda AIna Elisabeth Bøgh VigreBerit RJennyMartinKjell F TislevollBjørg L.siljehusmorMorten JensenPiippokattaSigrid Blytt TøsdalAstrid Terese Bjorland SkjeggerudEgil StangelandVigdis VoldBjørg RistvedtHilde H HelsethLene AndresenLailaTanteMamieKirsten LundGro Anita MyrvangTine SundalJulie StensethKarina HillestadHege HopenTone Maria JonassenJoannHeidi BellinoronilleTove Obrestad Wøien