Er det noen som har lest denne? Jeg har nå startet opp med A, og synes dette er en noe i overkant lettbeint detektivhistorie - dere som har lest den, er det verdt å bruke tid på?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Har lest de fleste hittil, enkelte har irritert meg, men da har jeg bare hoppet over dem... Ikke veldig stor krim, bare spiselig underholdning, noen er naturligvis bedre enn resten og ganske fornøyelige. De har kommet seg til U for Understrøm nå... Neste er sannsynligvis rundt hjørnet. Må innrømme jeg må innom covrene for å huske hvilke som var bra og hvilke som ikke fenget så mye. Men forskjellen kan være stor på hva du liker og hva jeg liker... Jeg sluker det meste av krim uansett. Kanskje du kan prøve noen fra biblioteket??

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tja, jeg vet ikke... Begynte å lese da den kom, ca tjue år siden, kom vel til H-G eller noe sånt før jeg gikk lei. Husker best at hun alltid skiftet strømpebukse i bilen... Synes ikke krimhistoriene var all verden heller. Men man går vel lei alle serier om man leser ALT av en forfatter. Jeg har lest meg lei på Anne Holt, Unni Lindell, Karin Fossum, Henning Mankell...slutter bare å lese. Så har jeg oppdaget nye som Val McDermid og et eller annet Robinson, tror jeg han heter - vært begeistret 2-3 bøker før jeg går lei. Den eneste krimforfatter jeg har lest absolutt alt av, og om igjen med glede, er Agatha Christie!

Men jeg syntes nok ikke Sue Grafton var noe spesielt god. Og nå som den attpåtil er blitt så gammel, må den føles litt utdatert, kanskje...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Relativt enkel og grei lesning da, har lest de fleste men mest for underholdningen. :O)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg tror jeg har lest alle hittil. Dette er ikke noe man leser for å utvide sin horisont, men det er veldig greie bøker å ty til som avveksling fra tyngre litteratur.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg leste endel av dem for en stund siden, syns de var underholdenede, men noe stor leseopplevelse er det jo ikke! Tror ikke jeg hadde klart å lese hele serien, det blir for kjedelig!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Aud- HelenHeidi BTheaTuridmajaBente L.RufsetufsamgeTor Arne MyklebustSilje-Vera Wiik ValeRolf IngemundsenTherese HolmMarianneNsveinTheresesiljehusmorTor Arne DahlKirsten LundCecilie69Ingunn SNtotheaCathrine PedersenWenche VargasAkima MontgomeryBjørg Marit TinholtReidun SvensliAnn ChristinBente NogvaIngunnJChristofferJohn LarsenEster SSynnøve H HoelGrete AastorpChristin SillibakkenMalinG LNikkaDaffy EnglundBerit RSigrid Blytt Tøsdal