Dette er en bok som ALLE bør lese. Den er meget godt skrevet - full av kloke meninger fra en annen virkelighet enn hva vi er vant til. Boken har lært meg mye om menneskelighet og samhold og om at vi alle må ta ansvar for vårt eget liv.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Da jeg skulle kjøpe denne boken, var den utsolgt. Jeg ble da anbefalt å kjøpe den som lydbok og det gjorde jeg til tross for at jeg hadde en slags ingrodd skepsis til lydbøker. Boken var lest inn av Obame selv og det gjorde at det hele ble veldig nært og bidro sterkt til opplevelsen og til min respekt for mannen. For meg fremstod (står) han som klok, varm og innsiktsfull i tillegg til at han jo er særdeles artikulert. At den er skrevet før han lanserte seg som presidentkandidat likte jeg også.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Boken er veldig godt skrevet, og like aktuell i dag. Historien er så godt skrevet, at jeg til tider måtte huske at dette er en sann historie. At den mannen som skrev denne i 1994, nå er USAs president, er imponerende! Fikk ennå større respekt for mannen da han flyttet til Chicago og begynte å jobbe slik han gjorde, da alle andre gikk motsatt retning. Ønsker denne mannen det aller beste i årene fremover!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Høres bra ut. Har nettopp fått den. Gleder meg til å lese den:D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Berit B LieOlemgePiippokattaWencheAnne-Stine Ruud HusevågDressmyshelfEllen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigTove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageGrete AastorpMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundStig THanne Kvernmo Rye