Hvis boka er spennende, kan jeg lese stående, sittende, liggende, syklende, sovende...? Ellers liker jeg å sitte med tunge bøker i fanget og ta med de hyggelige og lettleste bøkene på sengen. Av bokmerker bruker jeg det mest anvendelige av det jeg finner innen en armlengdes avstand. Tannpirker, dopapir, teskjeer osv... Grensen går ved ansjos - det har jeg aldri prøvd :-))) Lurer litt på om jeg ønsker meg lesebrett eller ikke.... hmm..

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Med lesebrett unngår du ihvertfall bruk av ansjosen.. ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ha ha.... :-) Det med ansjosen har jeg "lånt" fra Karsten Isachsens seminar om "livsglede og arbeidsglede". Det aktuelle temaet dreide seg om hva som gjorde oss sinte. Han refererte til en strikt bibliotekar (som hadde knute både foran og bak)som sa : "Jeg blir SINT når noen bruker ansjos som bokmerke" :-)))

Godt sagt! (1) Varsle Svar

klart du må ønske deg lesebrett, det er bare supert samme hvor du leser og du kan ha med mange bøker på en gang uten at det blir tungt ;-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Men med lesebrett før man ikke papirlukten og -følelsen, og muligheten til å bla. Dessuten liker jeg ikke å lese mye tekst på skjerm; jeg får skikkelig vondt i hodet av det. Vanlig bok for min del :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Man får ikke papirlukten og -følelsen, men man blar. Og med e-inc skjerm (altså skikkelig lesebrett) istedenfor nettbrett som iPad så får man heller ikke vondt i hodet. Det er bakgrunnsbelyster skjermer som skaper hodeverken. E-inc lesebrett er like matte som papirboka :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ved lesing syklende er det vel greit med få svinger og relativt lite trafikk..

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tenkte det samme....Er boka god nok finnes det visstnok ingen hindringer. En sannhet med modifikasjoner?? Tror nok jeg er av den litt kjedelige sorten. Lesning, stående ved komfyren når jeg lager mat, er hittil det "dristigste" jeg har foretatt meg. Kanskje jeg prøver sykkelen neste gang?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja det var nok bare skryt !!Men jeg har sykkelveske med gjennomsiktig lokk hvor jeg putter sykkelkartet under, slik at jeg kan "lese i fart", men hvis jeg hadde prøvd med ei bok under lokket hadde jeg nok vært til fare for både andre og meg selv ja :-)))

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tine SundalsiljehusmorsomniferumLene MCathrine PedersenDolly DuckConnieTor-Arne JensenKristine LouiseRonnyGeir SundetHanne Kvernmo RyeBjørg L.Torill RevheimWenche VargasRufsetufsaSigrid Blytt TøsdalKristinBeathe SolbergVannflaskeIngunnJEli HagelundRandiAPär J ThorssonPer LundElisabeth SveesveinLeseaaseKaren PatriciaHeidiStine SevilhaugTonje SivertsenVanja SolemdalKirsten LundMonaBLEster SThomas Røst StenerudNorahHarald KTherese