Dette er som tittelen sier, en bittersøt fortelling. Jeg synes forfatteren har laget et originalt plot, og hun er flink til å skildre de forskjellige personene som omtales. Synsvinkelen varierer mellom de ulike familiemedlemmene; Ricky-Rashid, Henna, Shona og hennes to sønner. Det er spennende å se hvilke konsekvenser en enkelt handling kan få for kommende generasjoner. Dette er en historie om kjærlighet, men det er også en historie om identitet, det å finne seg selv og å starte et nytt liv i et fremmed land, og minst om sannhet. Det er løgnene og hemmelighetene blant familienmedlemmene som utgjør historien her, for ved å holde tilbake viktige sannheter kan man plutselig begraves i katastrofer man fint kunne unngått.

Jeg synes boka hadde et lett og greit språk, noe som gjorde den enkel å lese. Historien er underholdende, morsom og til tider nesten litt sjokkerende. Jeg kan anbefale den varmt til de som vil lese noe vakkert, morsomt og spennende, uten at det bli for tungt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Marianne MStig TTherese HolmDaffy EnglundVidar RingstrømritaolineAnne-Stine Ruud HusevågRufsetufsaWenchePiippokattaMorten MüllerMads Leonard HolvikHarald KAndreas BurøsomniferumHanne Kvernmo RyeDagfinn JakobsenSynnøve H HoelTor-Arne JensenTheaKirsten LundCarine OlsrødEli HagelundBjørg L.LailaEgil StangelandBertyAgnete M. HafskjoldSilje-Vera Wiik ValeEvaDemeterHeidi LTone Maria JonassenEster SGodemineInger-LisealpakkaBookiacMalinn HjortlandIngunn S