Har kjøpt boka, og venter bare på en passende anledning til å lese den. Har hørt det er en bok man ikke klarer å legge fra seg igjen når man først har startet på den

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Først og fremst er det en VIKTIG bok. Tone og Espen formidler en enorm vilje til å leve og legge vekt på alt det positive livet gir.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har akkurat lest denne, og det er en fantastisk gripende bok. Gråt mange tårer gjennom denne boka. Og det stemmer at boka bare måtte leses i ett jafs ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ble nysgjerrig da jeg så kommentaren din på forsiden, og måtte klikke meg videre inn på boka. Jeg leste et intervju med Tone i et ukeblad for en god stund siden, og visste ikke at det nå var kommet bok om hennes historie... Må nok kjøpe den og lese den jeg også, det er sikkert en bok som er vanskelig å legge fra seg ja tenker jeg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Lars Johann MiljeAnniken LHildaDaffy EnglundmgeMarit HåverstadRune U. FurbergMarianne MAkima MontgomeryChristofer GabrielsenTanteMamiePiippokattaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBIrakkLilleviKjell PMarit HøvdeFriskusenAnne-Stine Ruud HusevågYvonne JohannesenBjørg RistvedtHarald KBjørg Marit TinholtRufsetufsaReidun Anette AugustinHanneTatiana WesserlingmarithcTine SundalEllen E. MartolJohn LarsenTorill RevheimBirkaKirsten LundSol SkipnesBjørg L.Ingunn SJulie StensethStig T