Eg må sei eg likar boka Erobreren betre enn TV-serien, - etter første episode iallefall. Serien verkar springande og usamanhengande. Håpar det blir betre seinare.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 13 svar.

Jeg synes gårsdagens episode var adskillig bedre enn den første (to'ern gikk jeg glipp av). Hva synes dere? Sex-scenene ble ikke voldsomt erotiske - mer "bejublende" synes jeg.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Eg fekk ikkje med meg gårsdagens episode av Erobreren. Bra om serien tek seg opp. Boka fortener det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Joda, noe bedre var den..men mye som skurret her også.Og sex-scenene var vel noe over-do kanskje.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg savner "nerve" i serien. Selv om skuespillerprestasjonene i går kanskje var greie nok, blir jeg ikke revet med. Det er noe fundamentalt som mangler. Når det var slutt var det slutt, og jeg tenkte ikke et øyeblikk at det blir lenge å vente en uke på fortsettelsen. Det skal gå veldig greit. Foreløbig har dette vært en serie du kan løse kryssord ved siden av. Blir jo spennende å se om den tar seg opp i de tre siste siste episodene. Har forstått det slik av det jeg har lest at det er avslutningsvis vi får oppleve det beste "håndverket". Den som lever får se.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Helt enig med deg...det står på "serie-opptak" i min GET box, så jeg skal jo "bla gjennom" de neste episodene også...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Opptaksmulighetene på GETboksen er helt suverent. Da kan man se på filmer, serier o.a når det passer. Vi benytter oss også mye av det. Særlig fint på reklamekanaler, da er det bare å hoppe elegant over reklamen.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ja, fikk denne nylig jeg...hadde en annen digital med opptak før. Men denne kan ta opp to programmer samtidig, ta opp serier, og om jeg er bortreist og finner ut noe jeg ikke bør gå glipp av, kan jeg trykke meg inn fra den lille Note-book jeg har med på reise, eller fra iPhone og "fjern-oppta" programmer.Den er suveren, fin og oversiktlig med Mitt arkiv osv. (I tillegg har jeg en annen opptaker med opptak på "tape" og CD/DVD)...dette passer meg best, fordi jeg vil selv bestemme de få programmene jeg plotter ut fra TV programmet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er absolutt en av mange fordeler ved Getboksen. Ser faktisk ikke på "live" tv lenger, alt blir tatt opp for deretter å spole rett over reklamene :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det høres jo lovende ut.

Har faktisk ikke sett den ennå selv, jeg fant noe annet som var mer interesant. Den går i reprise hele uka så jeg planlegger å få sett den etterhvert alikevel.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I følge det jeg har fått med meg i media er de tre siste episodene de beste. De tre første har fått dårlig omtale. Da har vi ihvertfall noe å se fram til. Jeg ble også skuffet over første episode i går og deler dine synspunkter. Gleder meg til å se Conradi i rollen som den voksne Jonas. Har bestemt meg for å se hele TVserien.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nå så jeg første episode i opptak....ble noe ambivalent til denne. Den synes å ha ambisjoner som den ikke helt når opp til...en del bra filmatisering, men noe dvelende og stillestående og sentimental i partier..den har noe ved seg som ikke blir helt realisert....skal følge den og se om det "vedvarer"...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Er snart ferdig med bok nummer 2 og jeg liker også boka bedre så langt, men jeg kommer nok til å se ett par episoder til. Nå er jo boka og ganske springende i innhold, så det hadde overrasket meg mer om de hadde endret det. I boka blir det faktisk lagt vekt på at det må fortelles på den måten, jeg har ikke kommet langt nok til å forstå poenget med det, men regner met at det kommer.

Er veldig spent på hvordan tolkningen av hans sexskildringer blir, er redd for at det veldig fort kan bli billig og grisete. I boka synes jeg det balanseres på en hårfin linje, men det er vel vanskeligere å få til når det blir visuelt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har ikke lest bøkene, men ut fra noen gløtt på tv-skjermen og omtalen i avisene virker dette som ENDA en selvsentrert mannehistorie. Er egentlig veldig lei norske menns oppvekstfortellinger, merker jeg. Tror det irriterer meg mest fordi jenteskikkelsene alltid er så usannsynlige i sånne historier! Huff....forutinntatt, jeg?

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Linda RastenAnniken RøilritaolineHarald KAnne-Stine Ruud HusevågEirin EftevandKirsten LundEgil StangelandTatiana WesserlingTherese LierIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenGroCathrine PedersenBenedikteRufsetufsaIngeborg GNinaStig TVannflaskeTonjeIvar SandTheaLiv-Torill AustgulenAlice NordliTonesen81EvagretemorHelge-Mikal HartvedtDemeterKarin BergRisRosOgKlagingJan-Olav SelforsHeidi LChristinasiljehusmorToveEllen E. MartolTone HTor-Arne Jensen