Spennende og fartsfyllt ungdomsbok om James Bond som ung. James er i Mexico sammen med tanten sin, men så blir huset til familien de bor hos angrepet av væpnede menn, og eventyret er i gang.

I og med at Mammut-salget starter snart, så kom jeg til å tenke på at jeg ikke har lest alt jeg kjøpte i fjor, eller året før det, eller året før det... Tok en skikkelig kikk i den evigvoksende skal-lese-haugen min og fant denne i bunnen. Hadde sannsynligvis lagt den tilside fordi det er nr. 4 i serien.

Farlig Gull var i alle fall ganske bra. De originale James Bond bøkene til Ian Fleming syntes jeg var litt tørre, men denne var lettlest og livlig. En god spenningsroman som passer for oss som liker litt action.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hilde H Helsethandreas h. o.Ellen E. MartolHelen SkogBertyBerit RJarmo LarsenTuridmajaTheaPiippokattaEgil StangelandEster SAgnete M. HafskjoldAnneWangAlice NordliTonesen81Jan-Olav SelforsTanteMamieHarald KHenrik  Holtvedt AndersenMorten BolstadLisbeth Marie UvaagKirsten LundTine SundalDemeterMargrethe  HaugenEli HagelundGodemineMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingVibekeTherese HolmmarithcIreneleserkntschjrldmay britt FagertveitMathiasLene AndresenMorten MüllerReidun Svensli