Min skepsis knyttet til nevnte hendelse er kanskje forankret i at jeg studom sliter med å logge meg inn i nettbanken. Så mulig bias er hos meg. :-)

Takk forøvrig for henvisning til Michael Lewis, har ikke hørt om ham før. Og takk for skrytt på slutten, jeg er svak for sånt. :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg leser Liar's poker av Michael Lewis. Dette er en beskrivelse av oppblomstringen av til obligansjonsmeglerne på 80 tallet. Det er interessant lesing, spesielt om man ser det i sammenheng med finanskrisen i 2008/2009, og delvis pågående enda. Til tider er det fornøyelig lesing, men det av og til blir litt teknisk økonomisk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundBjørg RistvedtEgil StangelandIreneleserHarald KAnne-Stine Ruud HusevågJane Foss HaugenKjell F TislevollMarteHilde VrangsagenEivind  VaksvikellinoronilleMona AarebrotJoakimMargretheReadninggirl30Martine GulbrandsenNina SolåsRandiALailaGladleserJoannNinaToveBeathe SolbergNeraBjørg L.Synnøve H HoelTine SundalElisabeth SveeLinda NyrudKaren PatriciaKristinalpakkaRisRosOgKlagingTorill RevheimConniePirelliGro-Anita RoenJakob Lund Klausen