Jeg er uenig med deg at det milliardoverføringen med klokke er så far fettched at deter umulig. Jeg har jobbet med teknologi som er minst like avansert. For meg så var dette et bilde som fungerte bra.

Det er en grunn til at Wall street mennene beskrives som de gjør. I tillegg er det viktig å skille mellom aktører som investorer, meglere, analytikere osv.

Jeg sier ikke at denne mannen er normale, men opplever han som troverdig. Det er en virkelighet der ute som vi ikke kjenner til.

Wall street kulturen er sammensatt, men beskrivelsene er ikke tatt helt ut av løse luften. Ofte (sier ikke at dette gjelder deg) er fordommene mot bransjen det som gjør at man kaller det klisje og ikke ser nyansene. HVis du leser Michael Lewis, som har jobbet som selger av obligasjoner og vært jounarlist i Condè Nast Portfolio, så vil du oppdage liknende beskrivelser av de som jobber der.

Men du skriver gode innlegg, og klarer og engasjere meg. Det synes jeg er bra!!!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Min skepsis knyttet til nevnte hendelse er kanskje forankret i at jeg studom sliter med å logge meg inn i nettbanken. Så mulig bias er hos meg. :-)

Takk forøvrig for henvisning til Michael Lewis, har ikke hørt om ham før. Og takk for skrytt på slutten, jeg er svak for sånt. :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg leser Liar's poker av Michael Lewis. Dette er en beskrivelse av oppblomstringen av til obligansjonsmeglerne på 80 tallet. Det er interessant lesing, spesielt om man ser det i sammenheng med finanskrisen i 2008/2009, og delvis pågående enda. Til tider er det fornøyelig lesing, men det av og til blir litt teknisk økonomisk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

IreneleserHarald KAnne-Stine Ruud HusevågJane Foss HaugenKjell F TislevollKirsten LundMarteHilde VrangsagenEivind  VaksvikellinoronilleMona AarebrotJoakimMargretheReadninggirl30Martine GulbrandsenNina SolåsRandiALailaGladleserJoannNinaToveBeathe SolbergNeraBjørg L.Synnøve H HoelTine SundalElisabeth SveeLinda NyrudKaren PatriciaKristinalpakkaRisRosOgKlagingTorill RevheimConniePirelliGro-Anita RoenJakob Lund KlausenFredrikCecilie69