For snart et døgn siden puslet jeg sammen en liten liste her på Bokelskere.no. Den kommer imidlertid ikke opp, selv om jeg har huket av for "ferdig". Hm! Jeg finner listen ved å gå via bøker jeg har lagt til den (f.eks. The Tragedy of King Lear), eller ved å trykke på "lister" og så "av deg". Jeg finner den ikke i oversikten over lister, og den dukker heller ikke opp på "hjem". Ikke står den på profilen min heller. Jeg lurer bare på hva som kan være galt eller om andre har et lignende problem. Det kommer jo opp hundrevis av fretex-lister og 2012-lister, som det alltid gjør, så det å lage lister er ihvertfall ikke midlertidig koblet av som funksjon eller noe i den duren.

Her er iallefall linken til listen, så kan vi jo se om flere enn meg har tilgang til den.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Fant listen på din profilside under lister. Spørsmålet blir når tid opprettet du listen - for det er fra da tiden går. Imens legger andre sine lister til slik at din liste blir skjøvet bakover.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hmm, nå skjer noe lignende med en av mine lister, tror jeg. Den kommer ikke opp under "nyeste lister" på forsiden, men om jeg går inn på "se alle lister", havner den øverst.

Er dette et eller annet slags vedvarende problem med listefunksjonen?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvis du også har problemet så kan det vel sies å være vedvarende. ;) En liten teori fra min sin side er at listene ikke sorteres etter datoen de er publisert, men fra og med man først begynner å legge til bøker til dem.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vel, jeg både begynte på og fullførte listen i går, så det kan umulig ha vært problemet. Nå har den dessuten plutselig kommet opp, så jeg aner virkelig ikke hva som foregår.

Det er uansett ganske leit om lister bare skal bli borte på den måten. "Skurker i verdenslitteraturen"-listen din er jo fremragende, men den ser det ikke ut som ikke mange fått med seg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

No har iallfall eg sletta ei av mine lister...kjem sikkert til å slette fleire seinare..Det var ei interessant liste du hadde, synd om ikkje fleire får sjå den :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tok en tur og bladde meg gjennom diverse uinteressante lister (skal lese/har lest lister - disse er kun egennyttige og opptar plass). Jeg fant listen da jeg var kommet til Viser 71 til 80 av 995 lister. 995 lister er den totale summen av lister helt fra starten av Bokelskere.no.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for at du tok deg bryet med å lete. Underlig at listen har havnet så langt ned - som om den var én til to måneder gammel - når jeg publiserte den først igår.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da var nok dato satt, imens dukker disse unødige listene opp og tar plass (programmet er laget slik at man kan registrere bøkene på år på bokens detaljside).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har tilgang! Overlater til andre å svare på hovedspørsmålet ditt :-)

Ellers; takk for en skurkaktig eminent liste! Kjente umiddelbart på ønske om å stifte bekjentskap med noen av skurkene jeg ikke kjente til!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

TheaGrete AastorpLinda RastenAnniken RøilritaolineHarald KAnne-Stine Ruud HusevågEirin EftevandKirsten LundEgil StangelandTatiana WesserlingTherese LierIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenGroCathrine PedersenBenedikteRufsetufsaIngeborg GNinaStig TVannflaskeTonjeIvar SandLiv-Torill AustgulenAlice NordliTonesen81EvagretemorHelge-Mikal HartvedtDemeterKarin BergRisRosOgKlagingJan-Olav SelforsHeidi LChristinasiljehusmorToveEllen E. MartolTone H