Så en reklame et eller annet sted om at denne kommer som film tror jeg. Er det noen her som har lest den og har lyst til å anbefale den? Eller var den rett og slett ikke noe særlig?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Prøvde å lese Pride, Prejudice and Zombies av samme forfatter. Jane Austens Stolthet og Fordom, proppfull av zombie-slakting, tror det var noen ninjar de sloss med også. En fin dame skulle også være flink til å drepe zombier i den versjonen. Alt ble fortalt i en tørr og kjedelig tone som gjorde at jeg til slutt ga opp, og bare satte den i bokhylla. Zombier og skrivestilen fra Stolthet og Fordom passet aldeles ikke sammen. Om denne er bedre vet jeg ikke, men er skeptisk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har ikke hørt om denne før igår, men jeg må ærlig innrømme at jeg sliter med å forstå konseptet. Hva er greia med å bruke virkelige mennesker, og særlig en så viktig forbilde som Lincoln i en slik sammenheng? Er det ikke litt respektløst?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Linda RastenAnn Christinmay britt FagertveitLene AndresenHarald KAnniken LTanteMamieDemeterEllen E. MartolReidun Anette AugustinIngunn SBjørg L.Bjørg  FrøysaaReidun SvensliRune U. FurbergIna Elisabeth Bøgh VigreDinaEster SmgeVannflaskeSynnøve H HoelRufsetufsaKristine87EvaThearitaolineCamillaKarin BergBeathe SolbergelmeVariosaMarianne  SkageConnieAxelinaPiippokattaKarina HillestadEmil ChristiansenGunillaHarald AndersenIngeborg