En sterk og gripende historie om doktor Gisella Perl som både var fange og lege i konsentrasjonsleiren. Hun var vitne til dr. Mengeles ugjerninger. En bok der jeg gråt mens jeg leste.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Denne ble jeg nysgjerrig på

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Anbefales ! Det er også laget film om hennes liv - Out of the Ashes. Men jeg likte boken best.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ser av bøkene dine at du fasineres av "krigslitteratur" av ulik karakter. Mye jeg kunne tenke meg å lese her. Følger deg med interesse videre

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg leser alt jeg kommer over av krigslitratur :) Har nok en samling her hjemme på over 700 bøker om akkurat det emnet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Guri malla! Selv har jeg bare noen få isåfall. Er det en spesiell grunn til at du har et utvidet bibliotek om krigslitteratur? Selv synes jeg at de 3 siste tiår har det kommet ut utrolig gode bøker innenfor emne. Krigen og dens gru må ikke glemmes!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har bare en enorm intresse for emnet. Har alltid vært historie intressert.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kommer du til å legge alle inn her? Tror nok at vi alle er interessert om ikke like stor grad. Tror neppe jeg har noe emne med like omfangsrik som din krigshistorie. Ser iallefall fram til å studere dine hyller nærmere, så ikke vær beskjeden legg de alle inn.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Spennende

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KAnniken RøilEster SPiippokattaTheaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudNicolai Alexander StyveVariosaIngunn SVigdis VoldEli HagelundKirsten LundedgeofawordsiljehusmorTone SundlandFarfalleLinnDemetergretemorGodemineMorten MüllerMarit HåverstadTone Maria JonassenReidun SvensliPirelliSynnøve H HoelKorianderNinaChristofer GabrielsenNorahCarine OlsrødNtotheaHeidiEirin EftevandReadninggirl30Bjørg RistvedtAnne-Stine Ruud HusevågMarenHilde H HelsethBård Støre