Slik skal beintøff militær sci-fi være. Jack Campbell skriver veldig godt, og det er tydelig han har god greie på militær-rutiner. Historien er som følger: America har monopol på jorden, og bruker sine militærstyrker til å tviholde på dette. Når noen av de andre nasjonene drar til månen, følger selvsagt onkel Sam etter. Og da blir det fight. Det er jo en god del glorifisering av den tapre menige soldat, og ikke minst de utrolig dyktige sersjantene her. Spesielt sersjant Ethan Stark. Samtidig er ledelsen av militæret fullstendig udugelige og korrupte. Det er nesten ikke til å tro hva de finner på. Live-streaming av kampene til jordas befolkning for å betale for krigen. Og hva tror dere de gjør når seertallene (og inntjeningen) faller?

Jeg likte denne veldig godt, faktisk bedre enn Lost Fleet serien som Campbell er mest kjent for. Levde meg skikkelig inn i historien. Følte faktisk frustrasjonen til soldatene over all uretten som lederne deres sto bak. Husker det brølte i hodet mitt: "Nå må da noen snart sette ned foten og få en stopp på all denne galskapen!" Det er virkelig gøy når man lever seg inn i en bok på den måten. Etterpå i hvert fall :-)

Gleder meg til å ta fatt på neste bok i trilogien.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Berit RConnieBjørn SturødgretemorGrete AastorpAnneWangritaolineJohn LarsenKirsten LundToveHeidi HoltanAliceInsaneBente NogvaVannflaskeLinnTurid Kalvatn SchøyenBjørg L.Harald KTone SundlandRaymonIngvild SSigrid NygaardBeathe SolbergPia Lise SelnesHarald AndersenSolveigFindusLilleviTheaIreneleserInger-LiseTine SundalReadninggirl30William BillisonLailasiljehusmorTor-Arne JensenTanteMamieTralteOle