Godt gjort av Kristopher Schau å skrive en bok på 92 sider som handler om begravelser, synes jeg. Litt synd at boka handler mer om at Kristopher fryser og er dårlig til å kle seg enn om begravelsene han deltok i. Lovende innledning, men kjedelig etterhvert. Terningkast to.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Oi, jeg likte den kjempegodt, nettopp fordi det ikke bare var en skildring av begravelsene, men hans opplevelse av dem. Boka handler om Schaus tanker og følelser i og omkring prosjektet. Fint at den var kort, men bra at den ikke var kortere. Terningkast fem.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Er så enig med deg Jon_L. Jeg likte boka veldig godt og ble svært overrasket over at Kristopher Schau skriver så bra. Herlig bok!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliHanne Kvernmo RyeVidar RingstrømHarald KJBTone HKirsten LundNina M. Haugan FinnsonRisRosOgKlagingRuneFrode TangenJohn LarsenTorill RevheimTor Arne DahlPirelliTurid KjendlieIngeborg GHeidi LTorJulie StensethLiljaTanteMamieReadninggirl30Tor-Arne JensenEgil StangelandHilde VrangsagenMarteIngunn SgretemorSol SkipnesTheaBenedicteBeathe SolbergIreneleserStig TNina J.B.PiippokattaGrete AastorpHeidiRandi