Som du ser så er det ikke en helt ung mann. Han startet nok å samle på bøker for noen tiår siden. Han er det jeg vil kalle "bokfrelst" Mulig at penger ikke er noen hindring heller. Fenomenalt å se at noen får det til..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Vi kan jo ha forskjellige meninger om hvordan bøkene har kommet dit, men jeg tror nå de har grodd ut av hyllene!! Hehe;D
:O)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har lett for å gro fast har jeg merket meg. Problemet er at hver gang man har "funnet" en ny forfatter, starter jakten etter alle bøkene den personen har skrevet.Etterhvert blir det ganske mye å jakte på. Med tiden greide jeg å roe det ned litt,men kribler kraftig når det dukker opp bøker som "passer" inn i hyllene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hehe, ikkesant!
:O)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er flott å beundre, men ville jeg ha så mange bøker? Tror ikke det, uansett om jeg hadde plass til det. Lurer på hvilke bøker personen har i biblioteket sitt. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tove Obrestad WøienChristinaLinda RastenAnn Christinmay britt FagertveitLene AndresenHarald KAnniken LTanteMamieDemeterEllen E. MartolReidun Anette AugustinIngunn SBjørg L.Bjørg  FrøysaaReidun SvensliRune U. FurbergIna Elisabeth Bøgh VigreDinaEster SmgeVannflaskeSynnøve H HoelRufsetufsaKristine87EvaThearitaolineCamillaKarin BergBeathe SolbergelmeVariosaMarianne  SkageConnieAxelinaPiippokattaKarina HillestadEmil ChristiansenGunilla