Har opplevd at pocket bøker som eg har med meg på ferie går opp i limingen og sitter bare igjen med noen ark ( blir så sint :-) )men dette gjelder bare nye bøker, gamle pocket bøker holder bra bruker de en ny type lim ?. etter eg oppdaget dette så fikk eg fatt i ett lesebrett og vips så slapp eg og irretere meg mer . ellers så synes eg det er flott at folk ligger igjen bøkene sine på hotellene sånn at andre kan lese de .har funnet mangen bra der :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Lærte av min far å brette det ytterste bladet etter kanten man ser, slik at når man blar de andre sidene så hindrer det en belastning på boksidene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kanskje det er bevisst å bruke dårlig lim.Det er ikke så mange som får lest den boken .Blir vel kastet,og nestemann må kjøpe ny..Men,"Den svarte serie" har jeg ganske mange av, og der er det mange som permen er løs på,ja noen ark og i blant. Noen har det med å brette boken når de leser(slik at permene ligger mot hverandre) Da ser de ut som en lefse. Ingen bokelsker leser på den måten vel??

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Helt enig Per Kristian :-) eg og behandler bøkene fint uansett

Godt sagt! (2) Varsle Svar

"Ingen bokelsker leser på den måten vel?" - Tja.

For meg har boka alltid først og fremst vært tekst, ikke objekt. Ikke pyntegjenstand, ikke utstilling, ikke samleobjekt; En forbruksvare, rett og slett. Så joda! Mine bøker har ødelagte rygger og eselører og kanskje en dekorativ tomatsaus-flekk her og der, eller sider som er krøllete av fukt etter at jeg gikk og leste i regnet. Jeg har dog alltid passet på at det er mine bøker jeg utsetter for min forbruksvare-holdning - biblioteksbøker og andre låneobjekter skal selvsagt returneres i sin opprinnelige tilstand.

De siste årene har jeg jo eliminert hele "problemet" ved å lese på kindle-lesebrett og dermed fått slippe å forholde meg til papir-forgjengelighet i det hele tatt.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Helt enig. De fleste bøker er forbruksvare, og når jeg leser skal jeg kose meg og slippe å tenke på om det blir en brett her og der.

Etter hvert foretrekker jeg mer og mer ebøker, for da slipper jeg også å tenke på hvor jeg skal gjøre av dem når jeg er ferdig - jeg har ikke plass til å samle på alle bøker jeg leser. Men norske bøker er fortsatt papir for meg siden utvalget og prisnivået ikke får meg til å velge noen annet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Christoffer SmedaasEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.Tove Obrestad WøiengretemorCarine OlsrødAud- HelenPiippokattaGrete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgeWencheDressmyshelfRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg G