I en "novellesamling" fra 2008 møter vi en pensjonert lærer i en liten kystby. Gjennom de tretten historiene i boken, streifer vi innom småbyens hverdagsliv, sladder, vennlighet og tragedier. Og læreren er med oss hele tiden.

Hvem er forfatteren og hva heter boken?

Hint 1. Byen ligger i Maine.
Hint 2. Prisbelønnet bok og forfatter.

Boken heter: "Olive Kitteridge",
Forfatteren er: Elizabeth Strout.

Denne boken ble tildelt "Pultizer Prize for Fiction" i 2009. Og er en av de minneverdige bøkene, som jeg leste på Kindle'n min i 2009.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Godt å få løsningen - jeg har stadig vært innom her for å sjekke. Det er alltid litt spennende å se om det er ei bok jeg har lest eller hørt om - i dette tilfellet var det ingen av delene. Men det kommer flere dager!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

VannflaskeIngunnJEli HagelundRandiAPär J ThorssonPer LundElisabeth SveesveinLeseaaseKaren PatriciaTine SundalHeidiStine SevilhaugTonje SivertsenVanja SolemdalKirsten LundMonaBLEster SThomas Røst StenerudNorahHarald KThereseBjørg Marit TinholtMarianne MBeathe SolbergsiljehusmorFrode TangenJon Torger Hetland SalteGrete AastorpHanne Kvernmo RyeEgil StangelandAnne-Stine Ruud HusevågChristinaToveHildeHeidi HoltanRisRosOgKlagingIngeborgMette-MMads Leonard Holvik