Det finnes vel flere av disse regisserte avsløringene, ja. Nero Wolfe kjenner jeg bare som TV-serie fra oldtiden en gang, og det eneste jeg husker, er at han var feit.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ja, en feit gourmet som drikker øl og dyrker orkideer på taket, og som så og si aldri forlater leiligheten sin. Bøkene er fortalt fra hans løpegutt Archie Goodwins synsvinkel i en ganske lett og småhumoristisk stil. De er greie en gang iblant når man trenger litt lett underholdning, synes jeg. Og ja, de er gamle, så man må være forberedt på en helt annet tid med gammeldags kvinnesyn osv.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

RufsetufsaSigrid Blytt TøsdalCathrine PedersenKristinBeathe SolbergVannflaskeIngunnJEli HagelundRandiAPär J ThorssonPer LundElisabeth SveesveinLeseaaseKaren PatriciaTine SundalHeidiStine SevilhaugTonje SivertsenVanja SolemdalKirsten LundMonaBLEster SThomas Røst StenerudNorahHarald KThereseBjørg Marit TinholtMarianne MsiljehusmorFrode TangenJon Torger Hetland SalteGrete AastorpHanne Kvernmo RyeEgil StangelandAnne-Stine Ruud HusevågChristinaToveHildeHeidi Holtan