I kveld går det i krim her: John Rector - Already Gone. Nokså spennende, lettlest - litt à la Harland Coben. Har Erlend Loes Fvonk liggende på lur. God lesehelg!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 33 svar.

Jeg leser en biografi om Peggy Guggenheim. Den er dog litt vel heftig for en lørdagskveld, så jeg ender nok opp med tegneserien "From Hell" etterhvert.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Camilla Läckberg er min lesevenn denne helgen :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Lesehelg for meg:-))også.Holder på med Hakawati-historiefortelleren og så blir det krim av P.D. James.. God lesehelg folkens...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Lesehelg for meg denne helgen .Ørnens skygge av Egil foss Iversen og Paganinikontrakten av Lars Kepler. god helg

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Lesehelg for meg denne helgen og! Hvor jeg er heldig :-) Nå er det siste til Paasilinna, og Grisefesten av GW Persson. Riktig god helg alle sammen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg fortsetter å lese Buzz Aldrin. Det er dere bokelskere som har inspirert meg til å lese den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Inspirert av August Strindberg-året så leser jeg Inferno på svensk og engelsk. Leser også Erobreren av Jan Kjærstad, bok nummer 2 i hans trilogi om Jonas Wergeland. I tillegg må jeg finne en litt lettere bok å lese innimellom all sporten.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Her blir det: Johan Theorin og Sankta psyko og Yrsa Sigurdadòttir's Jeg vet hvem du er. Har også bind 2 og 3 av Vampiratene i beredskap. God helg alle sammen :O)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Å, den som hadde ei heil lesehelg! For tida les eg berre på bussen og på sengekanten, og der går det i Gilgamesj-eposet og The Song of the Quarkbeast, andre bok i Dragonslayer-serien til Jasper Fforde. Ei god blanding altså, men på andre måtar so forundarleg like. God helg!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne helgen blir blir serien Vampire Academy av Richelle Mead avsluttet med Last Sacrifice. Har blåst gjennom hele serien på fryktelig kort tid, lettlest og fengende bøker! Anbefales til alle som liker vampyrer med en tvist ;)

God lesehelg til alle bokelskere :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har hamstret bøker til neste uke. Fra onsdag er jeg aleine på hytta - kun i selskap med skiene, bikkja, Zinfandelen og bøkene. Jeg har allerede begynt på bunken jeg skal ha med, og øverst der lå "Ni gale svar" av John Dickson Carr.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Høres herlig ut med noen dager alenetid på hytta med bøker, ski og vin ((og hund - noe jeg ikke er vant med, har hatt katt, men sluttet pga allergi, og vurderer hest). John Dickson Carr ser jeg frem til å lese (har han på listen) - et must innen krimsjangeren slik jeg har forstått. Stemmer det?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, hans mest kjente bok "Sort messe" er en ubetinget klassiker, og et must for alle som ikke er direkte allergiske mot krim. For øvrig har han en stor produksjon, snaue 70 bøker (en del av dem under psevdonymet Carter Dickson), og regnes som mesteren av "det lukkede roms mysterium"

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Blar i Nye linjer på forlaget Kolon anno 1995.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ble litt nysgjerrig her; hva er det som fenger i den samlingen?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sorry, sent svar. I samlingen finner du blant annet tekster av Ari Behn, Tore Renberg, Finn Iunker, Niels Fredrik Dahl, Espen Stueland, Terje Holtet Larsen, Wetle Holtan, Knut Isachsen og Jon Sveinbjørn Jonsson. Diktene til Stueland er gode og Holtet Larsen skriver som alltid gode fortellinger.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I kveld forteller Murakami meg om løping og novelleskriving (What I talk about when I talk about running). I morgen skal jeg på biblioteket og plukke opp noen bøker. Jonathan Strange and Mr Norrell står øverst på lista. Usikker på om den kommer til å falle i smak, og den er jo også litt av en murstein, men Illuminert skrev en beskrivelse av boka som gjorde at den fenget veldig! Må prøves.

God lesehelg!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mht Murakami har jeg kommet så langt som til å lese A Wild Sheep Chase og Dance, dance, dance. - Anbefales virkelig (man må lese Sauejakten først - Litt surrealistisk, spennende og trivelig :-) Når det gjelder fantasy-litteratur melder jeg pass (har aldri skjønt greia). Men meld gjerne fra om den fantasy-romanen du nevner er verdt lesing.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det skal jeg gjøre. Vedr. Murakami har jeg de to du nevner til gode, men har lest After Dark, Kafka på stranden, Norwegian Wood og en novellesamling. Jeg vet jeg venter på noe godt med resten av forfatterskapet (har to uleste i bokhylla) så jeg prøver bare å utsette de litt. :P Fantasy er ikke for meg. Er ikke sikker på om Jonathan & Norrell havner under fantasy, skal gi den en sjanse uansett hva slags magi den inneholder, og håper på det beste. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Er det Stieglitz fotografen?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg leser Ann Cleeves "The Crow Trap", første bok i Vera Stanthorpe-serien. Liker veldig godt denne krimforfatteren og har hatt boka stående som en ventende godbit ganske lenge.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

For tredje helga på rad har eg Glass og aske på leselista. Den fenger ikkje heilt, så eg les litt anna innimellom, men no er målet å bli ferdig med denne. God lesehelg til deg og!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

God lesehelg. Jeg holder ennå på med "Botticellis Hemmelighet" av Marina Fiorato. Digger den skarpe tungen til hovedpersonen, plottet de har med å løse gåten i maleriet "primavera" og all historie man får med i boka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk i like måte:-) holder på med sofies verden og tre hester, men fikk sankta psyco i posten idag. Får se hva jeg rekker;-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Fortsatt lykke til med Sofies Verden, håper den fenger litt mer enn i begynnelsen, ikke gi opp!!:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tusen takk:-) ja nå fenger den mer, nærmer meg halvveis.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sankta Psycho har visstnok fått gode omtaler. Lykke til med grøss og gru :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk det samme til Kristin og Kristine. Jeg er i Jerusalem sammen med Sidsel Wold og sønnen. "Checkpoint, en beretning i fra Midtøsten."

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne står høgt på leselista mi. Les Hellig grunn -en reiseskildring fra Midtøsten av Morten Strøknes fyrste gong eg var i Betlehemsområdet, den anbefalast òg dersom du er interessert i området - men den er eldre, har ikkje med den andre intifadaen og stoda etter den tid.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den boka skal jeg føre opp på ønskelista mi, og samtidig anbefaler jeg virkelig boken til Sidsel Wold. Jeg synes hun er god på å få frem begge parters synspunkter i denne konflikten. Og hun skriver på en levende og lett måte.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sidsel Wold er en observant og kunnskapsrik reporter. Hun viser innlevelse, men tilstreber likevel tilstrekkelig avstand og nøytralitet til å skape inn- og oversikt for lesere, tv- og radiolyttere. Den du nå leser bør jeg nok prøve å få lest!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Den er virkelig god, og hun bringer inn det litt menneskelige i en sånn type bok og konflikt ved å fortelle om livet sitt i Jerusalem alene sammen med sin lille sønn på fem år.

Den andre jeg leser "Israel-Palestina, Konflikten sett fra begge sider" ramser bare opp tørre, harde fakta. I hvert fall så langt jeg til nå har lest. De to forfatterne har hver sin del av boken.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Monica CarlsenAlice NordliChristoffer SmedaasRoger MartinsenTove Obrestad WøienSigrid Blytt TøsdalBjørg Marit TinholtTrude JensenkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendlieIngvild SmgeelmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. Martol