Endelig kom en ny bok av Matthew Reilly! Jeg vet at mange himler med øynene over bøkene hans, men jeg synes de er helt herlige. Han skriver pur action og underholdning. Her er det full guffe fra første til siste side.

Plottet er så fantastisk som det bruker å være i en Reilly-bok: Shane Schofield, etter de særdeles tøffe hendelsene i forrige bok (Scarecrow), har fått et rolig oppdrag med å teste nytt militærutstyr i Arktis. Ikke langt unna, ligger en gammel Soviet-base hvor noen gærninger som kaller seg Army of Thieves tenker å bruke hemmelig våpenteknologi til å tenne på atmosfæren og dermed brenne bort det meste på den nordlige jordkulen. Og Bare Schofield, partneren hans Mother og noen DARPA-forskere er nær nok til å kunne stoppe dem i tide.

Reilly topper seg selv, utrolig nok. Denne boken er mer actionfyllt, mer brutal (rotte-torturen var ikke pen), og har flere sinnsyke stunts enn noen av de tidligere bøkene. Jeg gleder meg sykt til å se hva som skjer i neste bok.

Har du ikke lest noe av Matthew Reilly tidligere, så anbefaler jeg deg å begynne med Ice Station og lese deg framover til Army of Thieves. Du vil få en heidundrende leseropplevese du aldri vil glemme.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Silje-Vera Wiik ValeVannflaskeKjersti STine VictoriaHeidi HoltanLabbelineIngunnJNorahJBLinnJeanettePer LundSigrid NygaardMarianneNCathrine PedersenTonjeJane Foss HaugenRufsetufsaJoakimHilde Merete GjessingPernille GrimelandBente NogvaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde H HelsethKarin BerggretemorTanteMamieChristoffer SmedaasPiippokattaKirsten LundStig TLiv-Torill AustgulenellinoronilleBeathe SolbergNabodamaLesevimsaGro-Anita RoenIngvild SCarine OlsrødAnne Berit Grønbech