Helt riktig. Var den for lett?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

For de som googler så er den nok det. Skriver jeg inn "Jacob Laffen", så får jeg fort opp informasjon om filmen Line, og derfra til Axel Jensen er ikke veien så lang.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kanskje du klarer å få svaret på noen sekunder. Jeg bruker mye mer tid enn du ser det ut som.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er vel begge deler, Kirsten. Og det er ikke alltid ordene er søkbare, og da blir det straks vanskeligere. Men akkurat Line av Axel Jensen, var lett å søke opp.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nei, det synes ikke jeg. Noen ganger klaffer det at jeg finner løsningen fort. Andre ganger strever jeg. Til slutt de jeg ikke finner løsningen på i det hele tatt. Men lærer jo - håper jeg.
Noen gåter/spørsmål er veldig vanskelige, mye fordi jeg har mange hull i min litterære oppvekst/tilvekst. Prøver å skaffe meg godbiter som kommer opp etter hvert, evt. låne på biblioteket.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Marit HåverstadVannflaskeMorten MüllerJan-Olav SelforsHarald KPer Åge SerigstadHeidi BBPär J ThorssonIngunnJSilje HvalstadIngeborg GDaffy EnglundKirsten LundTorill RevheimsomniferumEgil StangelandAvaDanielConnieRufsetufsaNinaFarfalleIreneleserBjørg RistvedtHilde Merete GjessingCecilie69Anette SBjørn SturødHilde H HelsethJarmo LarsenElisabeth SveeLisbeth Kingsrud KvistenTone SundlandAlice NordliMarianne  SkageBeathe SolbergGro-Anita RoenKaramasov11Nina GAnne-Stine Ruud Husevåg