Det ser ut til at jeg må svare meg selv. :)

Boken heter:
"Læreren i Vigevano", og er skrevet av Lucio Mastronardi.

Lucio Mastronardi (1930-1979) var lærer i Vigevano, ca tre mil sør for Milano. Han arbeidet der i 1960-årene, og ble vitne til et økonomiske under: "Vigevano fremsto som den nye skoindustriens høyborg i Italia og hele samfunnsstrukturen ble preget av dette. Det er denne sosiale omveltningen Mastronardi skildrer i en roman preget av vidd og humor", ifølge omslaget på boken.

Jeg kjøpte denne boken etter å ha lest en god anmeldelse i Morgenbladet (2006).

"Læreren i Vigevano" - er en av mine favorittbøker.
Jeg ser at romanen kun finnes i 5 bokhyller her hos bokelskerne, hm.... meget besynderlig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Per Kristian etterlyser større quiz-delatkelse lenge ned i lenken her. Dette spørsmålet ditt kan vel stå som et eksempel på at lista (hvor kjent svar-verket er kombinert med hvor mye opplysninger som gis) må legges litt lavere for å få flere til å prøve seg. Det er nok ikke alle som har tid og lyst til å lete seg fram i særlig grad (det stjeler av veridfull Wordfeud-tid).

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Her er det fritt frem for alle - hvilke spørsmål som stilles er opp til spørsmålsstilleren.
Jeg stiller spørsmål og svarer på spørsmål utifra den kunnskapen jeg har.
Eventuelle føringer på hvilke spørsmål som skal stilles her - får andre ta seg av - ved selv å delta i Quiz'en. :)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Mastronardi har jeg aldri hørt om engang. Vi har alle våre små brister i allmenndannelsen. Får prøve å bøte på noen av dem med tid og stunder.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Cathrine PedersenKristinBeathe SolbergVannflaskeIngunnJEli HagelundRandiAPär J ThorssonPer LundElisabeth SveesveinLeseaaseKaren PatriciaTine SundalHeidiStine SevilhaugTonje SivertsenVanja SolemdalKirsten LundMonaBLEster SThomas Røst StenerudNorahHarald KThereseBjørg Marit TinholtMarianne MsiljehusmorFrode TangenJon Torger Hetland SalteGrete AastorpHanne Kvernmo RyeEgil StangelandAnne-Stine Ruud HusevågChristinaToveHildeHeidi HoltanRisRosOgKlagingIngeborg