Jeg har nettopp begynt på denne boka, kommet noen kapitler uti, og jeg vet ærlig talt ikke om jeg klarer å fortsette.. Den er rett og slett for grusom :( At det går an å gjøre noe slikt mot et lite barn er helt uforståelig for meg..

Jeg begynte på boka fordi jeg leste "voldtatte følelser" først, og gjerne ville vite hvordan alt begynte.. Jeg angrer, men jeg er jo redd jeg må fullføre. For et liv, stakkars barn..

Forferdelig å tenke på at det er barn som har det sånn..

Jeg ble fysisk uvel av boka, og tårene kom..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Huff, jeg leste omtalen av boka, og denne orker jeg nok ikke å lese. Noen bøker blir bare for fæle for meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Veldig sterk bok. Jeg leste den ut på et par dager. Grusomt, og jeg sleit med å lese. Valgte å fullføre den raskt, for ville lese den ferdig. Hadde jeg lagt den fra meg hadde jeg nok aldri fullført.

Har tenkt veldig mye på det jeg leste i ettertid. Boka maler oppi hodet på meg hver dag. Grusomt at noen opplever slikt. Fins ikke ord for hvor grusomt dette er.

Jeg ble også fysisk uvel, og tårene rant stadig. Men angrer ikke på at jeg leste boka, og jeg skal også lese "Voldtatte følelser". Men det må nok vente litt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nå, flere måneder etter jeg leste boka, maler den fortsatt oppi hodet mitt. Har akkurat startet på "Voldtatte følelser" nå. Skal fullføre denne også, men merker det ikke er lett. Grusomt at noen må oppleve slikt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har enda ikke tatt opp boka igjen, for jeg har ikke hatt lyst til å måtte takle mer av det rett og slett. Jeg MÅ nok fullføre, det tar bare litt lang tid.. Gruer meg til å fortsette, og det er jo ikke sånn det skal være med en bok. Jeg føler kanskje litt på det at jeg skylder "Hanne" det..selv om det kanskje virker litt merkelig :P

Har lest "voldtatte følelser", og den er fæl den også, men for meg er "vannliljen" hakket verre..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da er jeg ferdig med boka.. Huff, det var jlig.. Klarer ikke gi noe terningskast på denne, for det er jo ikke dårlig skrevet eller noe, men kan ikke gi den et bra terningskast fordi den er så fæl som den er!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Violeta JakobsenKirsten LundBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendliesomniferumRune U. FurbergChristofer Gabrielsen