En bok som inneholder en samlig fotografier som viser gatekunst i New York.
Litt skuffet over denne, fordi:
1. Kunstverkene er for tett avfotografert, så en får ikke sett miljøet det er plassert i. Er det en vegg? Eller et gjerde? Noen verk er så tett fotografert at det er kun tatt utsnitt av motivet.
2. Noen av avfotografiene er uskarpe og noen har for mye kontrast.
3. Det er ingen informasjon om hvor kunstverkene er lokalisert, selv om det er god plass til å legge inn denne informasjonen. Hvis jeg selv skulle reise til New York kunne jeg hatt lyst til å sett flere av arbeidene in real life, men da må jeg både finne ut hvem som laget dem og hvor de er.
4. Det er en liste bak i boken med sidetall hvor noen av arbeidene er oppført med kunstner, men det er ikke skrevet inn sidetall på boksiden. Selv om jeg tok utgangspunkt i et verk jeg visste Banksy har laget, fikk jeg ikke sidetallene til å stemme når jeg prøvde å navigere meg frem.

Så kort oppsummert, en skuffelse.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Forstår deg godt. Kan det ha en sammenheng med at det ikke skal kopieres fra boken? Selv har jeg ikke bladd i boken eller lest noe om den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kan ikke forstå at det skal ha noe å si. Kopiering er jo ulovlig uansett, og i USA med de strenge lovene de har og hyppigheten av millionsøksmål for den minste filleting, så hadde jeg priset meg lykkelig om det var jeg som var publisher for en bok som ble kopiert fra/plagiert. Det hadde gjordt meg til mangemillionær. Nei som fotograf ser jeg at dette bare er slett arbeid, og i tillegg til at boken er lite praktisk så får man mer ut av å sette seg ned og gjør et kjapt søk på Street Art på Google image search.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Håper allikevel at boken kan være til inspirasjon, selv om den er slett/dårlig laget. Forresten kan det være feilvare? Her kan du lese en anmeldelse av boken.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Absolutt ingen feilvare, og den gav meg ingen ting. Takk for link men jeg vil ikke bruke mer tid på denne boken ;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Jakob SæthreHeidi LBjørg L.Ann EkerhovdKirsten LundHeidi BBHarald KSiljeJarmo LarsenBerit RNinaTanteMamieAnne-Stine Ruud HusevågsvarteperNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikteMartinEster SRufsetufsaBjørg RistvedtVariosaCecilie69Dolly DuckNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja Solemdalingar hSiljeKristine Louise