Tror deltagelse i Mammutsalget styres av kjedekontorene, så de lokale bokhandlene har fint lite å si ift. om de vil være med eller ikke:) Og ja prisen er forhåndsbestemt av forlagene. Som andre har skrevet før meg i denne tråden hender det at den lokale bokhandelen velger å beholde usolgte Mammutbøker og selge dem til ennå lavere pris fremfor å sende dem tilbake til Forlagssentralen når salget er over.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Takk for utfyllende svar Trond :)
Jeg undrer meg litt over at noen bokhandlere velger å beholde noen av de usolgte Mammutbøkene etter salget og selge dem til enda lavere pris? Vil ikke bokhandlrne tape penger på dette? Bøkene er vel ikke gratis i innkjøp?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei gratis er de neppe, men bokhandlene får dekket inn innkjøpskostnaden på noe vis. Husker ikke helt hvordan det funker, men bla. Rimi hadde lignende avtale med filmdistributører en stund som gjorde at de kunne selge forholdsvis nye filmer til lavere pris kort tid etter kampanjen var over for fullprissalg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Mads Leonard HolvikBjørn SturødBeate KristinReadninggirl30Hallgrim BarlaupTorill RevheimTrude JensenCecilieIngrid HilmerAnne-Stine Ruud HusevågMarianne  SkageHarald KFiolToveBertyKaren RamsvikBerit B LieLailaEli HagelundTanteMamieTove Obrestad WøienMarianne TKirsten LundmgePi_MesonG LKristine LouiseTor-Arne JensenDinaTheaTone SundlandLiv-Torill AustgulenStig TAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJarmo LarsenVannflaskeNinagretemorBente NogvaCarine Olsrød