Hei! Dette er bokbransjens salg. Mange forlag stiller med bøker til lave priser, og alle de store bokhandelkjedene er med på salget. Alle har de samme bøkene, i tillegg til noen få egne titler.

Bøker på Mammut: Jeg elsker tittelen Guernsey forening for litteratur og potetskrellpai! Når det gjelder tips: Stalins kyr av Sofie Oksanen synes jeg er absolutt lesverdig. Den er langt fra munter, men gjorde et sterkt inntrykk og har et for meg originalt perspektiv.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Takk for svar. Jeg lurer fortsatt på om dette er et salg bokhandlene velger å være med på eller om de blir tvunget til deltagelse av forlagene. Hvem velger forresten ut de få egne titlene, er det forlagene eller bokhandlene selv?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Mads Leonard HolvikBjørn SturødBeate KristinReadninggirl30Hallgrim BarlaupTorill RevheimTrude JensenCecilieIngrid HilmerAnne-Stine Ruud HusevågMarianne  SkageHarald KFiolToveBertyKaren RamsvikBerit B LieLailaEli HagelundTanteMamieTove Obrestad WøienMarianne TKirsten LundmgePi_MesonG LKristine LouiseTor-Arne JensenDinaTheaTone SundlandLiv-Torill AustgulenStig TAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJarmo LarsenVannflaskeNinagretemorBente NogvaCarine Olsrød