Likte boka, men litt tung mot slutten, ble litt mye som bare foregikk i hodet på personene som jeg ikke helt fikk tak i og følte litt at noe "selvsagt" manglet for å få helt følelsen av boka mot slutten.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg var ferdig med boka for en uke siden. Likte deler av boka meget godt. Synes den har en del kjedelige partier. Boka kunne godt ha vært noe kortere. På mange måter en enkel bok som er lett å lese. Tanker om hvordan vanlige mennesker takler krig og uro - krigene er ikke tilstede annet som et bakteppe og mangelen av å snakke ut, bare antydninger. Slike bøker gir meg alltid lyst til videre lesing om bakgrunnen for boka - tid, sted osv. Selv om jeg her kritiske merknader til boka, vil jeg anbefale den.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Godt å høre at du likevel anbefaler boka! Pga. temaet og mitt aldri sviktende engasjement rundt andre verdenskrig og jødenes historie, har jeg selvsagt kjøpt denne boka. ;-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

VersionMarianneTheaVibekeJodiAlice NordliIdaTone SundlandLinda LarsenGeir SundetHarald KAnneWangAnne Berit GrønbechHilde H  HelsethSvein Erik Francke-EnersenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLeseaaseLene AndresenIngeborg GMorten GranheimTine SundalAnniken RøilBjarne AashaugBertyMartineMarianne  SkagePerSpelemannSol SkipnesPirellimay britt FagertveitToveEivind  VaksvikWenche BrohaugEileen BørresenLena Risvik PaulsenFindusLars Johann MiljeMartinIvar SandAnne-Stine Ruud HusevågTanteMamie