[ Slettet av bruker ]

Viser 7 svar.

Jeg tror du tar feil. Jeg har fått mange eposter om mamutsalget (fra flere bokhandler), men ingen av dem har kommet til den epostadressen jeg bruker her inne.

Det jeg også vet er at jeg sa ja til at Libris kunne sende meg informasjon/nyheter i forbindelse med at jeg deltok i julekalenderen deres.

I tillegg har jeg et svakt minne om at jeg sa ja til å motta informasjon fra noen i forbindelse med at jeg lastet ned en gratis norsk ebok for noen måneder siden.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I følge markedsføringsloven er det forbudt å sende e-post reklame til personlige e-post adresser hvis ikke eieren av adressen har godkjent dette på forhånd. E post reklame brukes gjerne i forbindelse med lojalitetsprogrammer; kundeklubber etc, og da har medlemmet godkjent å motta informasjon/reklame/tilbud via e-post eller mobil på forhånd. Jeg mottar mail fra Libris, men jeg har godkjent dette som medlem av Bokliv.Dessverre er det nok noen som prøver seg der ute, men da har de som regel et sted nederst i mailen hvor du kan krysse av for at du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev. Jeg jobber med reklame, hvis du lurer....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tja. Jeg har ikke fått den eposten fra Libris. Jeg har derimot fått en fra dem med en annen overskrift om Mammutsalget, men til en annen epostadresse enn jeg er registrert med her.

Så om epostlister er utlevert inkluderer de ikke alle registrerte brukere, og det synes jeg er litt rart.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har heller ikke fått noen mail, og det å selge epostlister høres ikke helt ut som noe Andre ville gjort. Tror nok gretemor har gitt Libris mailadressen sin i en annen sammenheng. "Bokelskere" er jo heller ikke noe registrert varemerke, men ganske enkelt en betegnelse på folk som elsker bøker -- uansett om de bruker denne nettsiden eller ikke.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg savner et sted hvor vi kan krysse av for uønsket/ønsket reklame eller ikke - i tillegg til en forsikring om at e-mailadr. min ikke vil bli videresolgt/misbrukt.
Det koster selvfølgelig å drive dette stedet, men for min egen del betaler jeg heller noen kroner til bokelskerne.no istedet for "å bli solgt" til Libris eller andre.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Er enig i det, jeg må innrømme at jeg ble veldig overrasket da jeg åpna mailboksen min.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Støtter den!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

LesevimsaAvaGunn Kari  PlathePiippokattaDaffy EnglundReidun SvensliLene AndresenGrete AastorpAnne Berit GrønbechStåle LiåsenIngvild SHilde H HelsethlittymseBrit HonningsvågNorahAnniken RøilKirsten LundLailaLeseberta_23Anniken BjørnesTheaNinaJulie StensethPer Åge SerigstadHelena EBenedikteEvaanniken sandvikHarald KKaramasov11KserinaAnitaFindusRufsetufsaKristine LouiseTor-Arne JensenReadninggirl30TanteMamieOlaugKaren Ramsvik