Den informasjonen fant jeg også i går, og ikke for å overta for Marit, jeg blir bare nysgjerrig. Ikke synes jeg at jeg kunne kalle Mannen som ikke kunne le for storslagen. Heller ikke greide jeg å finne noen roman bak filmen, og dermed heller ingen forfatter. Men hva vet jeg, Kirsten, det kan godt være riktig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Tar bare sjansen. Det var det jeg fant, men undrer meg det gjør jeg. De glimtene jeg har sett på TV har vært krampaktig synes jeg. Roman - det synes jeg var noe søkt hvis jeg har svart riktig da. Det vet jeg ikke før Marit viser fasitsvar.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tor-Arne JensenKristine LouiseRonnyGeir SundetHanne Kvernmo RyeBjørg L.Torill RevheimWenche VargasRufsetufsaSigrid Blytt TøsdalCathrine PedersenKristinBeathe SolbergVannflaskeIngunnJEli HagelundRandiAPär J ThorssonPer LundElisabeth SveesveinLeseaaseKaren PatriciaTine SundalHeidiStine SevilhaugTonje SivertsenVanja SolemdalKirsten LundMonaBLEster SThomas Røst StenerudNorahHarald KThereseBjørg Marit TinholtMarianne MsiljehusmorFrode TangenJon Torger Hetland Salte