Mannen som ikke kunne le, Manus Bengt Calmeyer, Harald Heide Steen jr., Bo Hermansson, Rolv Wesenlund. ( Leif Sonell var lederen i Vårt Parti fra 1967, i denne filmen oversetter av tegneserier.)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Godt forsøk, men langt fra løsningen. Se tilleggsopplysning ovenfor.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den informasjonen fant jeg også i går, og ikke for å overta for Marit, jeg blir bare nysgjerrig. Ikke synes jeg at jeg kunne kalle Mannen som ikke kunne le for storslagen. Heller ikke greide jeg å finne noen roman bak filmen, og dermed heller ingen forfatter. Men hva vet jeg, Kirsten, det kan godt være riktig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tar bare sjansen. Det var det jeg fant, men undrer meg det gjør jeg. De glimtene jeg har sett på TV har vært krampaktig synes jeg. Roman - det synes jeg var noe søkt hvis jeg har svart riktig da. Det vet jeg ikke før Marit viser fasitsvar.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Wenche VargasRufsetufsaSigrid Blytt TøsdalCathrine PedersenKristinBeathe SolbergVannflaskeIngunnJEli HagelundRandiAPär J ThorssonPer LundElisabeth SveesveinLeseaaseKaren PatriciaTine SundalHeidiStine SevilhaugTonje SivertsenVanja SolemdalKirsten LundMonaBLEster SThomas Røst StenerudNorahHarald KThereseBjørg Marit TinholtMarianne MsiljehusmorFrode TangenJon Torger Hetland SalteGrete AastorpHanne Kvernmo RyeEgil StangelandAnne-Stine Ruud HusevågChristinaToveHilde