Har egentlig aldri hatt noe særlig sans for lydbøker, og denne fikk meg i hvert fall ikke til å endre mening. Vet ikke helt om det var selve historien eller Catherine Tates opplesning, men den fenget meg ikke i det hele tatt. Hadde problemer med å konsentrere meg om hva som foregikk. Har hørt igjennom tre Doctor Who lydbøker nå, og synes egentlig ikke at noen av dem har vært noe særlig. Likte hørespillene fra Torchwood bedre. De var i hvert fall ikke så lange.

De eneste lydbøkene jeg faktisk har likt er Tolkiens The Hobbit og The Hound of the Baskervilles av Sir Arthur Conan Doyle. Begge disse to har jeg på kassett.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KLinda PaulsenNils PharoKirsten LundTorill RevheimHeleneÅsmund ÅdnøyHenrik  Holtvedt AndersenritaolineToveLinda NyrudBirkaAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaNicolai Alexander StyveLailaBjørn BakkenBård StøresiljehusmorAkima MontgomeryBeathe SolbergKjerstiHilde Merete GjessingEster STorAmanda ALilleviFrisk NordvestAnn-Kristin RobstadJMerethe SolstadMorten MüllerEllen E. MartolGro-Anita RoenBenedikteAstrid Terese Bjorland SkjeggerudIngunnBerit RIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenThomas Kihlman