Kan noen anbefale bøker fra Frankrike eller Italia som er å få tak i på engelsk? Altså, der handlingen foregår i Frankrike eller Italia. Sjangeren er ikke så viktig, men vil helst ikke lese krim nå. Gjerne en god kjærlighetshistorie :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Bøker av Joanne Harris. For eksempel "Chocolat" som ble filmet for noen år siden. Ellers så kan du se på bokhylla mi "Frankrike". Bøkene der er på norsk, men de fleste burde være lette å få tak i på engelsk.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nicky Pelegrini: the italian wedding peter Mayle: A year in Provence

Er to tips frå meg, sistnevnte har ein oppfylgjar også som eg ikkje kjenner den engelske tittelen på.

Og så er det jo Marcel Pagnols Kilden i Provence. den kjenner eg heller ikkje den engelske tittelen på, men den er fin altså

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Christine Dwyer Hickey - Last train from Liguria. Får ikke til å lage link, men du kan se på den blant mine bøker i hylla "Europa forøvrig".

En kvinne reiser fra England til Italia for å være guvernante for en liten gutt. Mens hun er der, bryter annen verdenskrig løs... Jeg likte denne boka veldig godt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kanskje ikke helt det du spør om, siden det faller i krim/mystery kategorien. Men dette er med særpreg og farge: Andrea Camillieris Salvo Montalbano

Så har du, (som også ble til tv serie for noen år siden)Peter Mayle

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette så jo ut som veldig bra bøker :-) Skal sjekke de ut! Takk for tips!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kan vel kanskje legge til at Salvo Montalbano er den mest karismatiske detektiven siden M'siu Poirot. Selv om det sikkert er ganske subjektivt .. :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Marina Fiorato med "Glassblower of Murano" "The Botticelli secret" "The Madonna of the Almonde" (disse tre er ute på norsk også). Marina blander romantikk med kunsthistorie mm fra Italia. Marina selv er halvt italiensk med bor i UK.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette så ut som noen skikkelige godbøker! Liker at det er litt historie med også, syns man får mer "feelingen" av settingen da :-) Har lastet dem ned til kindle'en min nå, så de skal leses snart :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg leser Botticelliboka nå og elsker den. Den er ganske frekk i språket og har en livlig historie og det fenger :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KLinda NyrudPi_MesonPiippokattaStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenBjørg Marit TinholtkntschjrldHanne Kvernmo Rye