Det er vanskelig å følge en diskusjon når det er mange svar i den og svarene er til forskjellig personer. Hvis det i stedet er slik at det står hvem man svarer og når denne postet sitt innlegg i overskriften og svarinnlegget legges til slutten av diskusjonen vil det blir mer oversiktlig og lettere å følge en diskusjon, selv når man har vært borte fra forumet noen dager.

Slik det er i dag må man lete gjennom hele diskusjonen for å finne innleggene som er postet siden siste innlogging.

Det kunne være lurt med en knapp med "Innlegg siden sist pålogging" for å få oversikt over alt som er postet siden sist, ikke bare i diskusjonene man selv har bidratt.

Hilsen AnneHelene

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Det er vanskelig å følge en diskusjon når det er mange svar i den og svarene er til forskjellig personer.

Ja, det kan være vanskelig, dette ser jeg. Når man skal slenge seg med i en diskusjon og det finnes svar-knapper på hvert innlegg er det ikke alltid like lett å vite hvor man skal "svare".

Hvis det i stedet er slik at det står hvem man svarer

Dette står det allerede. Overskriften på dette innlegget er for eksempel André Nesse, som svar til AnneHelene. Og, hvis du klikker på AnneHelene, blir ditt innlegg (som jeg svarer på) gult, slik at du kan se hvilket det er.

og når denne postet sitt innlegg i overskriften

Det står når vi begge postet innlegget, under de respektive innleggene.

og svarinnlegget legges til slutten av diskusjonen

Når en diskusjon startes, er standard visning at alle svar på et innlegg følger direkte etter innlegget, og det nyeste kommer øverst.

Det går an å endre sortering, slik at man kun sorterer på dato, med rullegardinet.

vil det blir mer oversiktlig og lettere å følge en diskusjon, selv når man har vært borte fra forumet noen dager.

Under testing har vi sett at det ikke er så oversiktelig å sortere meldingene kun kronologisk.

Vi kunne lagt til "forhåndssitering" av innlegg, slik at det kommer en kopi av innlegget man svarer på inne i sitt eget innlegg, men det er en viss fare for at mengden av bokstavstøy øker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Du velger selv hvordan sorteringen skal være på svarene; nyeste, eldste osv. Se "valgknapp" til høyre når du er inne i en diskusjon. Kjempegreit!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Synnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenKirsten LundGroMonica CarlsenKetilGrete AastorpEirin EftevandMcHempettTor Arne DahlMads Leonard HolvikJoakimSigrid NygaardIngunnJIngeborg GsiljehusmorOdd HebækJan Arne NygaardToveBjørg L.Thomas KihlmanKristine LouiseLailaEllen E. MartolgretemorAgnete M. HafskjoldKjersti SJon Torger Hetland SalteEivind  VaksvikTine SundalReadninggirl30Trude Jensenmay britt FagertveitEmil ChristiansenVibekeHarald K