Elleve mennesker, elleve historier. Alle har tilknytning til ei internasjonal avis i Roma. Avismiljøet står sentralt, men det er menneskenes historier som utgjør romanen. Vi blir kjent med dem gjennom hvert sitt kapittel, men også via de andre menneskene. Romanfigurene framstilles dermed på flere måter, og vi blir kjent med flere sider av hver enkelt. I tillegg er det små episoder om menneskene bak avisa, og dens historie.

Dette er ei bok jeg virkelig kan anbefale! Flotte historier, med et godt, antydende språk. Alle personene i boka setter spor med sin hver sin unike historie,og i tillegg er det en påminnelse om at ingenting er svart/hvitt, og at vi oppfatter ting forskjellig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Mads Leonard HolvikMalinMarianne AugustaAnn ChristinSynnøve H HoelIngvild SStine AskeKirsten LundEli HagelundGrete AastorpTheaKristofferDaffy EnglundlittymseGro-Anita RoenTine SundalAlex NietoMalinn HjortlandAnne-Stine Ruud HusevågAkima MontgomeryBjørg  FrøysaaHeidi HoltanBente L.Ellen E. MartolKrishHanneTine VictoriaKine Selbekk OttersenPiippokattaHeidiLinda NyrudTone SundlandStine SevilhaugMonaBLVariosaHarald KTorFlettietteMonica CarlsenHilde Merete Gjessing