Det ble lite fokus på mordet i boken og mye fokus på ''forbudt'' kjærlighet, uvenner og fordommer. Interessant å lese når forfatteren skriver om ulver og flokken, men ellers er den ikke spennende. Hadde Larsson vinklet det på en annen måte og hatt fokus på mordet hadde kanskje boken blitt spennende!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg likte denne kjempegodt, sånn krim kan jeg like, tenkte jeg, og kanskje handler det nettopp om at den kan leses som en "vanlig" roman, der krimhistorien blir mer et bakteppe for gode personskildringer og miljøskildringer. Skal jeg lese mer krim blir det gjerne Åsa Larsson.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg liker når der er mest fokus på selve krimmen, men synes det også er viktig med miljøet rundt! Forfattere som blir for ''dype'' kan virke som drømmende og skildrer noe som er internt (synes jeg) for forfatteren.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

OlemgePiippokattaWencheAnne-Stine Ruud HusevågDressmyshelfEllen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigTove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageGrete AastorpMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundStig THanne Kvernmo RyeAndreas Hesselberg