Endelig en fantasybok som IKKE omhandler vampyrer! Vampyrer er vel og bra det, men i disse tider har det rett og slett blitt litt for mye. UTROLIG spennende bok, som var svært vanskelig å legge fra seg! Fikk også to venninner (19 og 25 år) til å lese den. Dette er to jenter som tidligere hatet å lese og ikke har plukket opp en bok på mange år, men nå har funnet tilbake til lesegleden og venter i spenning på oppfølgerne. Boken har god driv, og er såpass lettlest at den kan anbefales for lesere fra 14-15 år og oppover :-) Selv de som ikke liker å lese fra før. ANBEFALES på det sterkeste!!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg ble kjempe positivt overrasket over denne:) Hadde forventet meg en overfladisk "fjorttis bok", men ble faktisk helt revet med av handlingen. Ikke den beste boka jeg har lest, men veldig lettlest og spennende! Så mye så at siden biblioteket mangler dem skal jeg faktisk ut og kjøpe de to andre bøkene i serien, noe jeg ellers aldri gjør..

Og tusen takk for innlegget Cecilie, du som fikk meg til å prøve meg på boka:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så godt du likte boken! Jeg er helt enig, hadde nok ikke så store forhåpninger jeg heller. Syns det er så deilig å 'slappe av' men en lettlest, spennende bok mellom alle de 'tunge' romanene :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlPiippokattaTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H Helseth