Jeg klarer rett og slett ikke å plassere den inn i en bokhyllekategori. Jeg kan alltids lage en ny, men... jeg vet da ikke hva jeg skal kalle den...

Jeg føler det sier litt om boken, men likevel, er det noen der ute som har et forslag til meg? Hvor hører denne boken hjemme - den er liksom alt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg opprettet også en ny hylle for denne. 'Kjedelig..Gjesp', heter den. Syns den var utrolig kjip. :) Ellers ville jeg vel plassert den under Dystopi.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kanskje dystopi kan være en bokhyllekategori?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Apokalypselitteratur! Sammen med Day of the triffids, Z for Zachariah, Den siste bredd osv....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Intill videre er vel dette den eneste boken jeg har lest som faller under apokalypselitteratur, og jeg tror nok det blir den siste. Jeg virderte å legge til denne kategorien i biblioteket mitt, men vil det nødig om det bare vil passer én bok inn der.

Jeg tenkte også at The Road kan falle under så mye, for den har så mye i seg. Men ja, apokalypse er vel kanskje den mest passende kategorien sånn egentlig. Jeg får tenke på det! :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Stine SevilhaugMonaBLVariosaHarald KTorFlettietteMonica CarlsenHilde Merete GjessingReadninggirl30DemeterPacosiljehusmorgretemorBjørg RistvedtHilde H HelsethStig TJarleLeseberta_23BenedikteHelena EGrete AastorpEileen BørresensomniferumLisbeth Marie UvaagTone HGrete AmundsenAnne-Stine Ruud HusevågKristina Jernstrøm LyseboritaolineKirsten LundCecilie MLailaHeleneEgil StangelandLene AndresenMorten MüllerGodemineHilde VrangsagenMarit HøvdeInger-Lise