"PS: Jeg elsker deg" handler om Holly som mister sin beste venn og ektemann gjennom flere år i kampen mot kreften. Hun sliter med å komme seg videre i livet, uten Gerry. Da hun omtrent har nådd bunnen mottar hun en siste gave fra Gerry, nemlig "Listen". Listen består av ti brev med oppmuntrende ord og utfordringer fra Gerry til Holly. Ved hjelp av disse månedlige brevene greier Holly å komme seg videre, med hjelp fra venner og familie, som i noen tilfeller driver henne til vanvidd.

Dette er en fin og morsom historie om å miste en man er glad i, finne seg selv igjen, ja kanskje også kjærligheten? Jeg kan ikke si jeg ble direkte rørt, men jeg dro på smilebåndet flere ganger av de fjollete venninne til Holly og de dumme situasjonene de havner opp i. Det er underholdende og lettlest, og boka er myyye bedre enn sånn jeg husker filmen (som alltid)! Minuset med boka er at de samme formuleringene ofte dukker opp, og tematikken med at Holly kommer i konflikt med venninnene skjer flere ganger. Tvisten på slutten av boka med Holly og hennes nye venn Daniel, er bra og overraskende.

Jeg likte boka bedre enn mange av de andre chick-lit bøkene jeg har lest, kanskje fordi temaet ikke er så overflatisk som det ofte er, eller kanskje det er fordi boka er mer velskrevet enn normalt. Dette er en perfekt jentebok!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Ellen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenHarald KTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund ÅdnøyBerit RVibekeTheaIngunn SLars MæhlumEli Hagelundmay britt FagertveitbandiniBjørn SturødMarit HåverstadAgnete M. HafskjoldMarianne MTurid KjendlieDemeterHanne Kvernmo RyeIngeborg GCarine OlsrødAnneBeathe SolbergKari MeretePi_MesonPiippokattaKirsten LundTorill RevheimBjørg RistvedtLinda Nyrud