Syntes denne var ganske bra. Dette er bok nr. 18 i Schibsteds serie Udødelig Spenning, og etter 17 bøker med vampyr-historier er det forfriskende med noe annet. Denne boken handler nemlig om en narkoman heks som bekjemper spøkesler for kirken. I tillegg til jobben for kirken, må hun (grunnet litt narkogjeld) hjelpe narkolangeren Bump og hans håndtlanger Terrible med å fjerne noen spøkelser som hjemsøker en gammel flyplass. Og midt oppi dette oppdager hun at en gruppe mørke magikere driver med noe fanteri. Boken har en røff tone og er satt i en dyster verden hvor folk lever i frykt for spøkelser og den totalitære kirken som bekjemper dem. Her er det ingen fortvilte vampyrer som lider fordi de må drikke blod, men skumle spøkelser, tøffe gangstere og en ruset hovedperson som stapper i seg piller gjennom hele boken.

Stacia Kane har også en annen bok utgitt på norsk: Mørkets Skapninger (siste bok i den nedlagte Mørke Krefter-serien). Den handler om en synsk radiopsykolog som får trøbbel med demoner. Den er også verdt å sjekke ut.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KLinda PaulsenNils PharoKirsten LundTorill RevheimHeleneÅsmund ÅdnøyHenrik  Holtvedt AndersenritaolineToveLinda NyrudBirkaAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaNicolai Alexander StyveLailaBjørn BakkenBård StøresiljehusmorAkima MontgomeryBeathe SolbergKjerstiHilde Merete GjessingEster STorAmanda ALilleviFrisk NordvestAnn-Kristin RobstadJMerethe SolstadMorten MüllerEllen E. MartolGro-Anita RoenBenedikteAstrid Terese Bjorland SkjeggerudIngunnBerit RIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenThomas Kihlman