Forberedelsene til Mike Frames femtiårsdag er i full gang, men Mike har ingen glede av det. Han er blitt innhentet av fortida, som han har skjult for familien og omgivelsene. Boka består for det meste av tilbakeblikk til ungdommen og ung voksen alder, der hovedpersonen utviklet seg fra en vanlig engasjert, demonstrerende "sekstiåtter" til aktivist. Etter hvert blir han fanget i et spill han egentlig ikke ønsker å være en del av.

Boka er godt skrevet, men kanskje litt langdryg i de delene som beskriver demonstrasjoner, husokkupasjoner og andre aksjoner, men jeg synes Kunzru har godt grep på et miljø han er for ung til å ha opplevd selv. Her er kjærlighet, tvil, engasjement, lojalitet og svik, maktkamp og intriger. Et godt tidsbilde av en del av det britiske samfunnet på 60- og 70-tallet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Turid KjendlieVioleta JakobsenHarald KsomniferumPiippokattaStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNina