Jeg har ikke lest noe av Harlan Coban. Er generelt ikke så higen på amerikanske forfattere, men vil gi ham en sjanse. Ser han har skrevet en serie om en Myran Bolitar, er den bra? Egner det seg som lett pocket litteratur for flyturer etc?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg har bare lest Borte for alltid og husker den som en spennende og godt skrevet thriller. Absolutt egnet til en lengre flytur. Det eneste jeg kan erindre som negativt var i overkant mye voldsskildringer. Om du skal hive deg over amerikanske spenningsforfattere, er jeg mer begeistret for Jonathan Kellerman og Michael Connelly.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har ikke lest serien om Myron Bolitar, men noen av hans frittstående krimromaner. Jeg synes de er gode og veldig spennende, så kan absolutt egne seg på flyturer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk begge to, da går jeg i gang med ham. Tenkte å hamstre litt engelsk pocket når jeg er i London til våren. Får prøvelese litt og satse på ham.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Absolutt. Coban skriver godt. Jeg har ikke blitt skuffet så langt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Emil ChristiansenKirsten LundTine VictoriaNinaCathrine PedersenPer LundHeidiGeir SundetLars Johann MiljeMaikenElin FjellheimAnn-ElinReidun SvensliAneHarald KAmanda AIna Elisabeth Bøgh VigreBerit RJennyMartinKjell F TislevollBjørg L.siljehusmorMorten JensenPiippokattaSigrid Blytt TøsdalAstrid Terese Bjorland SkjeggerudEgil StangelandVigdis VoldBjørg RistvedtHilde H HelsethLene AndresenLailaTanteMamieGro Anita MyrvangTine SundalJulie StensethKarina HillestadHege HopenTone Maria Jonassen