EN BOKPERLE! Jeg fikk denne boken i julegave (signert). Jeg hadde ikke hørt om den på forhånd, og jeg må innrømme at det ”cheesy” coveret og baksideteksten gjorde meg skeptisk … Men etter prologen ”Israels hus,” var jeg solgt … Bibelske mysterier, islamske profetier, action, spenning, historie og (mildt sakt) dagsaktuell politikk flettet sammen og fortalt på en billedlig, drivende og troverdig måte. Jeg ble sugd inn i fortellingen og etter hvert føltes det som om sidene eksploderte i 3D mellom hendene mine. Dette er Dan Brown/Tom Egeland og Alistair Maclean i skjønn forening. Jeg syntes det ble litt mye tekniske detaljer rundt våpen og maskiner, men dette oppveies, og vel så det, av adrenalinpumpende spenning på alle nivåer. Noen vil sikkert også reagere på råskapen i enkelte scener. Jeg fikk litt den samme følelsen som da jeg så ”Tears of the sun” og ”Blood diamonds” for noen år siden: Ja, det er forferdelig, men det er også viktig for å forstå den verden vi lever i og for å forstå Angus Storm sine til tider utradisjonelle valg. Dette er noe av det beste jeg vet ved å plukke opp en ny bok: Du vet aldri hva som skjuler seg mellom permene, og noen ganger blir man skikkelig positivt overrasket!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Slukte denne boken & plottet sluttet ALDRI å imponere. De siste 200 + sidene er noe av det aller beste jeg har lest i en thriller. Jeg klamret meg til boka som om det var rattet på en Formel 1 bil i 350 km/t mens svetten silte nedover ryggen :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

MarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie Uvaag