Jeg synes boka var litt treg de første hundre sidene. Den tok seg imidlertid opp, og var absolutt verdt å lese. Et godt plott, spennende handling og med den uhyggestemningen som en psyko-thriller vel bør ha... (PS! Det er ikke en bok om pedofili, for dem som måtte frykte det. Håper ikke det var å røpe for mye).

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Har akkurat lest ut boka - den var litt treg i begynnelsen, men etterhvert som vi fikk vite mer om bokas hovedperson, hans bakgrunn og oppvekst, tok boka seg absolutt opp. Det var en uhyggesstemning i hele boka, de ulike personene vi møter var alle mer eller mindre psykisk skadde eller syke. Til tider synes jeg boka var bortimot ekkel, uhyggelig, "creepy" og leste veldig raskt i det partiet av boka. Men den kan absolutt anbefales!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Marianne MSigrid NygaardHilde H HelsethGroVibekeLisbeth Kingsrud KvistenConnieHarald AndersenMarit HøvdeSverre HoemAnette SKirsten LundLene AndresenEgil StangelandNinaLailaAlice NordliGodeminePrunellaWenchePirelliingar hToveIngeborgAud- HelenBjørn BakkenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudRandiATine SundalPiippokattaNina GHanne Kvernmo RyeGro-Anita RoenGunillaHeidiCamillaRos-Mariknut erikTrineWenche Vargas