Sidespor: Platebutikker er ikke håret bedre - de selger stort sett bare DVD-er!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Forklaringen ligger i at musikkbransjen sliter fryktelig. Nesten ingen kjøper cd'er lenger. Nesten alt blir lastet ned fra nett (kjenner jeg blir litt sint på Spotify o.l av og til). Dessuten er det utrolig få mennesker som faktisk er musikkelskere nok til at de vil ha hele album; de er mer interessert i singlene/enkeltsanger. Jeg føler meg av og til som en særling som er interessert i album, og å høre alt en artist jeg liker har laget. Uansett, det har ført til at platebutikker må finne andre måter å tjene på, og foreløpig selger filmer litt bedre enn musikk (selv om det også er nedadgående pga ulovlig nedlasting fra internett).

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jada, jeg er klar over dette. Innlegget mitt var bare ment som en sidebemerkning til sammenlikningen mellom utvalget i bokhandel og platebutikk.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, det er fascinerende. Platebutikker selger filmer og dataspill, og bokhandlene selger mer og mer av gaveartikler og ting og tang som ikke er bøker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Platekompaniet på Sandvika Storsenter har en brøkdel av butikken til CD-plater, resten er DVD. Det er nok der pengene ligger, tenker jeg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

LailaEgil StangelandBeathe SolbergHegeBente NogvaTine SundalsiljehusmorsomniferumLene MCathrine PedersenDolly DuckConnieTor-Arne JensenKristine LouiseRonnyGeir SundetHanne Kvernmo RyeBjørg L.Torill RevheimWenche VargasRufsetufsaSigrid Blytt TøsdalKristinVannflaskeIngunnJEli HagelundRandiAPär J ThorssonPer LundElisabeth SveesveinLeseaaseKaren PatriciaHeidiStine SevilhaugTonje SivertsenVanja SolemdalKirsten LundMonaBLEster S