Endelig ble jeg ferdig med denne boka. Har begynt på denne mange ganger, lest en del, lagt den vekk for så å ta den opp på nytt. Selv om den var tung, så jeg på slutten fram til å lese videre. Egentlig var det noe spesielt ved boka som pirret min nysgjerrighet.

Har i det siste lest en del kommentarer til boka av stor interesse. " Det som teknsk sett er mest slående ved denne romanen, er de sinnrike omkastninger i kronologien som gjør at leseren gjennom fortelleren Marlow får kjennskap til de forskjellige hendelser i Jims liv i en helt annen rekkefølge enn de fant sted. Dette gir forfatteren mulighet til hele tiden å la et avgjørende spørsmål bli stående i sentrum for oppmerksomheten." (Verdens litteraturhistorie bind 10, s 161.) Denne romanen blir regnet som en av de største innen engelsspråklig litteratur.

Er det noen der ute som har lest boka? Kom med kommentarer. Jeg for min del blir nødt til å lese boka på nytt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Her kan du lese en annens kommentarer. I grunnen er det rart at ikke kommentarene er slått sammen, men,men.
Jeg har også lest boka men må si jeg likte den ikke så veldig. En ok bok, men ikke mer heller for meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Stine SevilhaugMonaBLVariosaHarald KTorFlettietteMonica CarlsenHilde Merete GjessingReadninggirl30DemeterPacosiljehusmorgretemorBjørg RistvedtHilde H HelsethStig TJarleLeseberta_23BenedikteHelena EGrete AastorpEileen BørresensomniferumLisbeth Marie UvaagTone HGrete AmundsenAnne-Stine Ruud HusevågKristina Jernstrøm LyseboritaolineKirsten LundCecilie MLailaHeleneEgil StangelandLene AndresenMorten MüllerGodemineHilde VrangsagenMarit HøvdeInger-Lise