Boka kan virke veldig lang/omfattende, men det synes nødvendig dersom man skal få med seg alle trådende (stemmene for å finne ut av hva som egentlig skjedde. Må nok ærlig innrømme at boken fasinerte meg og at jeg først ble overrasket av hvordan det hele hang sammen. I ettertid ser jeg imidlertid at det ikke kunne være annerledes med tanke på at det er den sanne historien om muddermannen... :) Kan også anbefale denne boka på det sterkeste:).

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg mener helt ærlig at denne boken kunne vært omtrent halvert i omfang, og at den da ville vært mye bedre. Flere lag og ulike innfallsvinkler til en historie er flott, men her ble det altfor mange uvesentlig beskrivelser og tankespinn som verken tilførte historien noe eller bragte den videre. Jeg syntes de første 300 sidene var temmelig kjedelige. Det ble atskillig bedre etter hvert, men da var skaden skjedd for min del.

Jeg satt ikke igjen med samme følelse etter å ha lest hennes to første bøker, og jeg er redd at En svunnen tid avsluttet mitt forhold til Kate Morton.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er så enig med deg, satt igjen med en utrolig sterk følelse etter å ha lest den, hun er jammen flink!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

BirkaPiippokattaKirsten LundSol SkipnesBjørg L.Ingunn SJulie StensethStig TFrode Øglænd  MalminJohn LarsenTor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  JensenRuneAvaHarald KAud- HelenInge KnoffHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine LouiseAnne-Stine Ruud Husevågmay britt FagertveitLailaTanteMamiePia Lise SelnesKine Selbekk OttersenGodemineSigrid Blytt TøsdalTralteRisRosOgKlagingPer Åge SerigstadBjørg  FrøysaaLisbeth Marie UvaagHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenMarianne  SkageTor Arne Dahl