Interessant, men ikke alt er like aktuelt. Det er spennende å få tenke litt på negativ og positiv perfeksjonisme. Og om ikke alt er like aktuelt, så er det verdt å stoppe opp og tenke litt over ting andre har opplevd, og ta en titt på seg selv.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Enig. Selv om jeg ikke anser meg i gruppen "perfeksjonister", så var det mange gode refleksjoner som jeg skal ta med meg videre. Boken ga et puff i riktig retning til å ikke ta alt så nøye, og legge listen lavere på mange av de daglige tingene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, det har jeg stor tro på at gjelder for alle! Det er viktigere å kose seg enn å slite seg ut. Problemet er jo når man ikke klarer kose seg før alt er rent, pent og organisert en måned i forveien. Verden går umåtelig fort for alle i dag, spesielt småbarnsfoeldre og hundeeiere. Og alt skal man gjøre veldig bra. jeg tror vi kommer til å se mange slike bøker fremover!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågMarenHilde H HelsethBård StøreDemeterPiippokattaIreneleserLilleviHarald KAnitaKirsten LundNicolai Alexander StyveLesevimsaNinaEivind  VaksvikBritt ElinEgil StangelandAlice NordliPer Åge SerigstadsiljehusmorLene Nordahlingar hTone Maria JonassenSigrid Blytt TøsdalLars Johann MiljeAnita NessBeathe SolbergBerit RAnn ChristinSynnøve H HoelCamillaMarit AamdallittymseIngebjørgDaffy EnglundFiolIngeborg GElisabeth SveeHeidiEirin Eftevand