Dette var kanskje en oppgave med flere mulige svar, men den novellen jeg var ute etter var "Hanna Valmoen" av Ragnhild Jølsen.

Slike oppgaver blir av og til nokså tvetydige, så det er vel best å sitere direkte fra en skjønnlitterær tekst. Men Ava hadde likevel riktig svar for ca. en time siden.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Det hadde nok ikke hjulpet meg om du hadde sitert fra teksten, og jeg har ikke tenkt å saumfare Ingebord Refling Hagens forfatterskap for å finne andre mulige løsninger! Noen ganger bommer man, sånn er det med den saken.

(Mens jeg fortsatt var i jobb, hadde jeg en liten plakat lett synlig på kontoret mitt. Illustrert av en fortvilet fotballspiller på kne med panna og nevene i gresstorva, fortalte teksten: "Bare et fåtall av alle skudd går i mål".)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Tine SundalsiljehusmorsomniferumLene MCathrine PedersenDolly DuckConnieTor-Arne JensenKristine LouiseRonnyGeir SundetHanne Kvernmo RyeBjørg L.Torill RevheimWenche VargasRufsetufsaSigrid Blytt TøsdalKristinBeathe SolbergVannflaskeIngunnJEli HagelundRandiAPär J ThorssonPer LundElisabeth SveesveinLeseaaseKaren PatriciaHeidiStine SevilhaugTonje SivertsenVanja SolemdalKirsten LundMonaBLEster SThomas Røst StenerudNorahHarald KTherese